Kotipizza-ketju palkitsi yrittäjiään Syysseminaari-tapahtumassa

Kotipizza-ketjun Syysseminaarissa ketju palkitsi yrittäjiään eri puolilta Suomea erinomaisista myynneistä, antoi kunniamainintoja liiketoiminnan kehittämisestä, paikallismarkkinoinnista ja panostuksesta kuljettamiseen.
Kotipizza-ketju palkitsee vuosittain menestyneitä yrittäjiään parhaasta myynnin kehityksestä ja antaa yrittäjille ja työntekijöille lisäksi erilaisia kunniamainintoja. Perinteisesti palkinnot jaetaan Kotipizzan Syysseminaarissa ja keväisin Talvipäivät-tapahtumassa. Tänä vuonna Syysseminaarissa jaettiin myös palkinnot, jotka normaalisti olisi jaettu viime keväänä.Vuoden 2020 toisen puoliskon aikana ravintolansa myyntiä kehittivät prosentuaalisesti parhaiten:Lasse ja Virpi Rusi, Jyväskylä Mäki-MattiMikko Raitinpää ja Susanna Hyvönen, Teboil YlöjärviVuoden 2020 toisen puoliskon aikana ravintolansa myyntiä kehittivät euromääräisesti parhaiten:Kari Riihola ja Riitta Riihola, IisalmiTaru Reimari ja Eku Kultanen, Neste K Karisto, Lahti Vuoden 2021 ensimmäisen puoliskon aikana ravintolansa myyntiä kehittivät prosentuaalisesti parhaiten:Antti Leinonen ja Mervi Tarvainen, Jämsä, KeskuskatuJarkko Mannila ja Jasmin Saonegin-Mannila, Neste Pohjantie, KempeleVuoden 2021 ensimmäisen puoliskon aikana ravintolansa myyntiä kehittivät euromääräisesti parhaiten:Sirpa Uzun ja Päivi Kankaanpää, PirkkalaTaru Reimari ja Eku Kultanen, Neste K Karisto, LahtiErikoispalkinnot:Vuoden yrittäjä: Ibrahim Mizai ja Javad Mirzaee, 5 ravintolaaVuoden paikallinen vaikuttaja: Jimi ja Joni Riihola, 6 ravintolaaVuoden shop in shop -yrittäjä: Mikko Raitinpää, Teboil YlöjärviVuoden kuljettava yrittäjä ja ravintola: Faysal Hasan, Vantaa HakunilaVuoden tulokas: Pinja Paasimaa, Kajaani Sirkunpolku”Yksi Kotipizzan strategian tavoitteista on, että meillä on Suomen parhaat yrittäjät. Nyt palkittu joukko todistaa, että tavoitteen saavuttamiseen on erinomaiset edellytykset. Meillä on mahtavia yrittäjiä, jotka yltävät vuosi vuodelta hienompiin saavutuksiin myynnissä, ravintolan johtamisessa ja asiakaspalvelussa, olipa kyse sitten ravintolassa syödystä tai kotiin kuljetetusta ruokahetkestä. Heidän ravintoloissaan tehdään merkityksellistä työtä parhaassa seurassa”, sanoo Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Heidi Stirkkinen.”Haluamme koko ketjun voimin kiittää ansioituneita Kotipizza-yrittäjiä hyvästä työstä ja kannustaa heitä jatkamaan samaan malliin”, hän jatkaa.