McDonald’s paransi asiakaskokemustaan uudistamalla klassikkohampurilaisiaan

Maailman tunnetuin hampurilainen, Big Mac, sekä muut Mäkkärin hampurilaiset maistuvat nyt entistäkin paremmalta! McDonald’s on parantanut asiakaskokemustaan tekemällä pieniä muutoksia klassikkohampurilaistensa valmistusmetodeihin, ainesosien säilytystapoihin ja tuotteiden tarjoiluaikoihin.
McDonald’sin toteuttaman muutoksen myötä klassikkohampurilaiset ovat nyt entistäkin maukkaampia ja mehevämpiä. Muutokset otettiin Suomen Mäkkäreissä käyttöön toukokuussa.Valmistus- ja säilytystapoihin sekä hampurilaissämpylöiden koostumukseen tehdyt muutokset ovat yksittäisinä pieniä, mutta niiden yhteisvaikutus saa aikaan selvästi havaittavan muutoksen klassikkohampurilaisten makuun. Reseptimuutos koskee kaikkia sämpylöitä. Lisäksi sipulin lisääminen pihvin päälle paistettaessa koskee Big Mac -hampurilaista, juustohampurilaista ja tuplajuustohampurilaista.Muun muassa nämä asiat ovat muuttuneet:- Hampurilaissämpylöiden koostumusta ja valmistusta on muutettu siten, että ne ovat entistä pehmeämpiä ja maukkaampia. Uudistetun sämpylän pinnassa on himmeä kiilto.- Sipulit lisätään suoraan pihville grillissä entistä mehukkaamman maun takaamiseksi.- Big Macin legendaarista kastiketta lisätään hampurilaiseen 30 milliä aiemman 20 millin sijaan.- Pihvien valmistusta on muutettu niin, että ne paistuvat entistä tasaisemmin. Lisäksi niiden säilytysaikoja on lyhennetty, minkä ansioista ne ovat tarjoiltaessa aiempaa mehukkaampia ja lämpimämpiä.- Myös hampurilaisten muiden ainesosien tuoreus ja rapeus taataan entistä paremmin aiempaa lyhyemmillä säilytysajoilla.”Nyt lanseeraamamme muutokset ovat jälleen yksi osoitus halustamme kehittää asiakaskokemustamme jatkuvasti. Suomalaiset rakastavat hampurilaisiamme, eivätkä kaipaa niihin radikaaleja muutoksia. Olemme kuitenkin iloisia voidessamme tarjoilla ne asiakkaillemme entistäkin maukkaampina ja mehukkaampina”, kertoo Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson.Muutoksen myötä Mäkkäreiden keittiöihin on hankittu uudenlaista teknologiaa muun muassa pihvien paistamista ja tuotteiden säilytystä varten. Lisäksi henkilöstöä on koulutettu muutoksiin.