• Facebook
  • x
  • Linkedin

Multiyrittäjäkolmikon Kotipizza-ravintolaverkosto laajeni Kangasalalla

Kangasalalle, Lentolaan avautui uusi Kotipizza-ravintola 4.4.2023. Yrittäjänä toimivat kokeneet Kotipizza-multiyrittäjät Ibrahim Mizai, Javad Mirzaee ja Mahmoud Ahmad. Kolmikolla on entuudestaan Kotipizza-ravintolat Liedossa ja Turun Humalistonkadulla ja veljeksillä Mizailla ja Mirzaeella Kotipizza-ravintolat Kaarinassa, Kangasalan keskustassa ja Turun Nummessa.


Ibrahim Mizailla oli jo ennen Kotipizzaa kokemusta niin yrittäjyydestä kuin ravintola-alastakin toimiessaan ravintolayrittäjinä Hämeenkyrössä. Kotipizza-yrittäjyydestä hän kiinnostui tuttaviensa innoittamana. ”Eräs asiakkaani puhui minulle Kotipizzasta ja kuinka hän oli tyytyväinen sen tuotteisiin. Aloinkin sitten itse seuraamaan Kotipizzaa ja huomasin, että päivä päivältä Kotipizzojen asiakasmäärä kasvaa ja Kotipizzan kuljetusautojakin oli liikenteessä entistä enemmän”, Mizai muistelee.

Kipinä Kotipizza-yrittäjyydestä oli niin kova, että Mizai myi Hämeenkyrössä sijaitsevan oman ravintolansa ja otti yhteyttä Kotipizza-ketjuun. Neuvottelut tuottivat tulosta ja Mizai aloitti Kotipizza-yrittäjänä yhdessä veljensä Javad Mirzaeen kanssa syksyllä 2018 Kaarinassa. Kaksi vuotta myöhemmin, syksyllä 2020, kaksikko lähti yrittäjiksi myös Kangasalan keskustan Finnentien Kotipizzaan.

Veljekset halusivat edelleen kasvattaa Kotipizza-liiketoimintaansa ja kesäkuussa 2021 heille tuli luotsattavakseen kaksi Kotipizza-ravintolaa lisää: Turun Nummen ja Oriveden ravintolat. Oriveden Kotipizzassa Mizain ja Mirzaeen kanssa yrittäjäksi tuli mukaan myös Mahmoud Ahmad.


Kangasalan Lentolan uusi Kotipizza palvelee asiakkaitaan vilkkaalla paikalla ostoskeskuksen yhteydessä.


Joulukuussa 2021 yrittäjäkolmikko avasi Kotipizza-ravintolat Lietoon ja Turun Satakunnantielle. Vuonna 2022 kolmikko luopui Oriveden ja Turun Satakunnan ravintoloista, mutta sen sijaan he ottivat maaliskuussa 2022 luotsattavakseen toisen Turun alueella, Humalistonkadulla sijaitsevan Kotipizza-ravintolan.

Multiyrittäjäkolmikon halu kasvattaa liiketoimintaa uusilla Kotipizzoilla mahdollisuuden tullen on vuosien ajan säilynyt kirkkaana. ”Kotipizza-konsepti on hyvin toimiva. Jos on riittävästi taitoa ja tahtoa, tässä on kaikki edellytykset kasvulle”, Mizai sanoo.

Tilaisuus laajentumiselle jälleen tuli, kun kolmikko avasi 4.4.2023 uuden Kotipizza-ravintolansa Kangasalalle, Lentolaan. Uusi Kotipizza sijaitsee vilkkaalla paikalla ostoskeskuksessa, josta löytyy mm. Prisma ja muita palveluita. Nyt kolmikolla on Kangasalalla kaksi Kotipizzaa: keskustassa Finnentiellä ja uusin Kotipizza Lentolassa.

”Kotipizza on tuttu alueen asiakkaille ja brändi tunnetaan täällä hyvin.”, Mizai iloitsee hyvin sujuneesta avauksesta.


Mahmoud Ahmad (vasemmalla), Ibrahim Mizai (keskellä) ja Javad Mirzaee (oikealla) iloitsevat uuden Kangasalan Lentolan Kotipizza-avauksesta.


Franchise News 14.4.2023

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta