• Facebook
  • x
  • Linkedin

Uusi Rolls avautui Kauniaisiin – yrittäjänä Yamin Baksh

Rolls-yrittäjä Yamin Baksh avasi 2.3.2023 uuden Rolls -ravintolansa Teboil Kauniaisiin. Baksh toimii Rolls-yrittäjänä myös Helsingin Munkkivuoren Teboililla.

Yamin Bakshilla on aikaisempaa Rolls -yrittäjäkokemusta alun perin Vantaalta Kaivokselasta, jonne hän avasi ensimmäisen Rolls ravintolansa vuonna 2021. Nykyään hän pyörittää kahta Rollsia, joista toinen sijaitsee Munkkivuoren Teboililla Helsingissä ja uusin Kauniaisten Teboililla.

”Nyt kun valomainokset ja banderollit ovat saatu paikoilleen, asiakkaat löytävät paikalle ja ilahtuvat uudesta Rollsista. Rolls tunnetaan ja täällä ollaan iloisia, että Rolls on nyt myös lähellä asukkaita. Täällä Kauniaisissa on paljon asutusta ympärillä ja laadukkaalle ruualle on kysyntää”, Baksh iloitsee.

Baksh tunnistaa myös asiakaskuntia, joita Kauniaisissa palvellaan tiettyinä kellonaikoina. ”Aamusta Rollsiin suuntaavat eläkeläiset, iltapäivällä klo 15 jälkeen nälkäiset lapsiperheet ja illalla sitten kaikenlaiset asiakkaat.", Baksh kertoo.Lapsiperheiden lapsia yrittäjä hemmottelee jälkiruokakarkeilla.

Asiakaspaikkoja Kauniaisissa on peräti 100 ja kesällä lisäksi ulkoterassi mahdollistaa hyvästä ruuasta nauttimisen myös ulkona.

”Kesällä voisi viikonloppuisin järjestää livemusiikkia ulkoterassilla ja tuoda iloista menoa ja viihtyvyyttä”, Baksh suunnittelee innostuneena.

Bakshin mukaan suomalaisuus on Rollsissa parasta. Hän myös kehuu Rollsin tuotteita aidosti maistuviksi hyvien kotimaisten raaka-aineiden vuoksi. ”Maku ja laatu ovat tärkeitä! Rollsin kastike on aidosti hyvänmakuinen.”, kehuu yrittäjä hampurilaisiaan.

Toinen asia mitä Baksh hehkuttaa on asiakaspalvelu, sillä se on yrittäjälle sydämen asia. ”Asiakaspalvelun pitää olla aina 100 % hyvää ja sen vuoksi alueellamme onkin erikoispalvelu.”, Baksh kertoo. Erikoispalvelulla yrittäjä viittaa siihen, että palvelua saa omalla äidinkielellään. Baksh onkin palkannut asiakaspalveluun suomenruotsalaisia nuoria, joten palvelua saa Kauniaisissa myös ruotsin kielellä. Tätä monet ravintolan asiakkaista myös arvostavat.

Franchise News 30.3.2023

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta