• Facebook
  • x
  • Linkedin

Kotirinki -ketjun kotihoiva ja kotiavun kehityspäälliköksi Sanna Rakowski

Kotirinki -ketjussa aloitti 17.4.2023 kotihoivan ja kotiavun kehityspäällikkönä sairaanhoitaja Sanna Rakowski.

Sanna Rakowski siirtyi Kotirinkiin Terveystalon Hoitajapalveluista, joissa hän toimi hallinnollisena esihenkilönä niin vuokrahoitajatoiminnassa kuin yhteistyöprojektien palveluntuotannoissa.

Hoitotyön haasteet ja kehitystarpeet eri puolella Suomea ovat hyvin samankaltaisia ja kilpailu osaavista ammattilaisista on kova. Rakowskin aiempaan työhön kuuluivat yhteistyö julkisen puolen toimijoiden kanssa erikoissairaanhoidosta perusterveydenhuoltoon ja kotihoito oli yhtenä isoimpana kokonaisuutena. Tätä työtä Rakowski on tullut jatkamaan Kotiringissä.

Kotirinki tarjoaa vastausta resurssipulaan palkitulla matalan kynnyksen microfranchising-toimintamallilla perinteisen työntekijämallin sijaan. Kotiringissä kotisiivouksesta, kotiavusta ja kotihoivasta vastaavat partneriyrittäjät, jolloin kodeissa käy sama tuttu henkilö. Yrittäjät ovat sitoutuneita asiakkaisiinsa, ansiotaso on parempi ja vastaavan henkilön pysyvyys pitkäkestoisempaa. Kotirinki tunnetaan korkeasta luottamuksesta sekä alan parhaasta palvelun laadusta. Palvelu on helppo tilata, hallinnoida ja seurata verkkosivujen kautta ja reaaliaikaiset asiakas- ja yrittäjätyytyväisyysluvut ovat aina avoimesti www.kotirinki.fi sivuilla.

Rakowskin sanoin aloitus Kotiringissä on sujunut todella hyvin. Hän on jo ehtinyt tutustua toimintaan niin teoriassa kuin käytännössä esimerkiksi siivouksen yrittäjäkoulutuksessa. ”Olen onnekas, että olen saanut mahdollisuuden päästä kehittämään laadukasta hoitotyötä Kotirinkiin, sekä olemaan mukana microfranchising-toiminnassa päästen kertomaan millaisen uuden mahdollisuuden se tuo mukanaan hoitotyön ammattilaisille.”, Rakowski kertoo.

Franchise News 27.4.2023

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta