• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Kultapalat -ketjussa uutena yrittäjänä aloittaa Joanna Koivula

Kultapalat -ketjun perhepäivähoitajat tuottavat varhaiskasvatusta omissa kodeissaan. Ketju vahvistuu uudella yrittäjällä Joanna Koivulan aloittaessa uutena Kultapalat -yrittäjänä Tuusulassa, Lahelassa elokuussa.

Joanna Koivula on koulutukseltaan ravintolakokki, media-assistentti ja merkonomi. Ennen Kultapalat -yrittäjyyttä Joanna työskenteli markkinoinnin tehtävissä. Koska oman alan töitä oli vähän tarjolla, hän alkoi haaveilemaan uudesta urasta. Lasten kanssa työskentely oli aina kiinnostanut Koivulaa.

”Koska lasten hoitopaikoista on tällä hetkellä alueellamme pulaa, pohdin, että nyt on hyvä hetki tarttua uusiin haasteisiin ja hain Kultapalat-perhepäivähoitajaksi. Haluan tarjota pienille asiakkaille eli kultapaloille hoitopaikkaa omasta kodistani, jossa heidän leikkeihinsä ja arjen toimintoihin osallistuu myös minun oma 1v 7kk:n ikäinen poikani.”, Koivula kertoo.

”Pääsin Kultapalat-perhepäivähoitajaksi ja syksyllä aloitankin Kultapalat-opintopolulla kasvatusalan ammattitutkinnon.”, Koivula kertoo todeten olevansa ikuinen uuden oppija.

Koivula on iloinen Kultapalat-yrittäjyydestä. ”Olen onnellisimmillani, kun lapset pääsevät toteuttamaan itseään askartelujen ja leikkien parissa sekä nähden se onni heidän kasvoillaan, kun sattumalta oppivat uusia asioita, jota ovat jo pitkään harjoitelleet aluksi niissä onnistumatta. Katson myös tärkeänä varhaiskasvatuksessa ottaa huomioon vanhempien omat toiveet lapseen liittyvissä asioissa ja pyrin toteuttamaan sekä kunnioittamaan niitä läpi hoitojakson.”, Koivula kertoo.

”Kultapalat-timanttitiimissä on parasta vertais- ja taustatuki, jossa luotan siihen, etten jää tiukoissakaan tilanteissa yksin. Kultapalat -yrittäjyys antaa minulle toivottavasti pitkäkestoisen työuran lasten kasvatuksen parissa ja monta ikimuistoista tutkimusretkeä yhdessä lasten kanssa ihmetellen mitä maailma meille tarjoaa.”, Koivula toteaa.

Franchise News 31.7.2023

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta