• Facebook
  • x
  • Linkedin

Laatutakuu vahvistui Tampereen seudulla - uutena yrittäjänä aloitti Ester Hartikainen

Helmikuussa Tampereella aloitti uutena siivousalan Laatutakuu-yrittäjänä Ester Hartikainen.


Ester Hartikainen on pitkän linjan ammattilainen siivousalalla. Hän on työskennellyt siivousalalla monipuolisissa tehtävissä jo 12 vuoden ajan. Sitä ennen hän on työskennellyt maanrakennuspuolella sekä erilaisissa myyntitehtävissä. Viimeiset kahdeksan vuoden ajan ennen yrittäjäksi ryhtymistä Hartikainen työskenteli Lappeenrannan Fazerin leipomolla. ”Tein monipuolisesti ja vaihtelevasti haasteellisia elintarviketuotannon siivouksia, osallistuin tiimin ohjaamiseen, valvontaan sekä jokapäiväiseen operatiiviseen johtamiseen liittyviin tehtäviin. Laadin työvuorolistoja, tein tilauksia, osallistuin laatukiertoihin, auditointeihin sekä hoidin asiakkuuden päivittäistä viestintää”, Hartikainen kertoo.

Aiemman työkokemuksen kautta kerätyt taidot tulivat hyötykäyttöön Hartikaisen muutettua Tampereelle aloittaakseen Laatutakuu-yrittäjyyden. Hartikainen kertoo salaa haaveilleensa yrittäjyydestä jo pidemmän aikaa, mutta aika ja elämäntilanne eivät aiemmin olleet mahdollistaneet yrittäjäksi ryhtymistä. ”Laatutakuu vähän niin kuin tuotiin minun eteen eräänä vaihtoehtona vuoden alussa. Tämä ratkaisu tuntui ihanteelliselta ja sopivalta juuri tähän elämän vaiheeseen”, Hartikainen toteaa. Hän koki Laatutakuun olevan paras mahdollinen vaihtoehto siivousyrittäjäksi ryhtyvälle – ”Laatutakuulta saa tarvittavan avun ja tuen aloittamiseen. Toiminta on ammattimaista ja se kasvattaa jo valmiiksi korkeaa motivaatiota työrintamalle”, Hartikainen perustelee.

Hartikaisen yritys EH Cleanse tarjoaa tällä hetkellä siivouspalveluita pääasiassa erilaisiin toimisto- ja liiketiloihin, kuitenkin tarjoten palveluita laidasta laitaan asiakkaiden tarpeiden mukaan. Yritys on muun muassa lähiaikoina aloittamassa myös asuntosiivouksia sisältävien kohteiden hoitamisen. Hartikainen on ehtinyt myös tehdä esimerkiksi lisätyösopimuksia asiakkaidensa kanssa. Hän on saanut jo usealta eri asiakkaalta positiivista palautetta työstään. ”Se on jopa itseänikin yllättänyt, miten hyvä ja vauhdikas aloitukseni on ollut. Asiakkaat ovat olleet todella mukavia ja positiivinen palaute on vaan motivoinut entistä enemmän jatkamaan eteenpäin”, Hartikainen kertoo.

Laatutakuu-yrittäjyys on lähtenyt Hartikaisen mukaan positiivisessa mielessä vauhdikkaasti käyntiin. ”En ole katunut päivääkään että tartuin tähän mahdollisuuteen. Huippua porukkaa, mielekästä työtä ja kaikin puolin kiva työskennellä osana ketjua.” Tulevaisuudelta Hartikainen odottaa yritystoiminnan kasvattamista sekä luotettavien alaisten löytämistä auttamaan yrityksen kasvussa ja toiminnassa. Lisäksi häntä kiinnostaisi laajentaa yrityksen toimintaa myös Suomen ulkopuolelle.

Franchise News 13.3.2023

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta