• Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

Maarit Vepsäläinen aloittaa McDonald’s-yrittäjänä

Suomen McDonald’s saa uuden yrittäjän, kun Maarit Vepsäläinen aloittaa McDonald’s-yrittäjänä Rovaniemen ja Tornion Mäkkäreissä lokakuun alussa. Myös vuoden lopussa Rovaniemen Lampelaan avattava ravintola saa Vepsäläisen yrittäjäkseen.

Maarit Vepsäläisellä on pitkä ja monipuolinen kokemus McDonald’sista, jossa hän on työskennellyt monipuolisissa tehtävissä vuodesta 1995 saakka. Ravintolatyöntekijänä aloittanut Vepsäläinen on toiminut ravintolapäällikkönä, konsulttina yhtiön operatiivisella osastolla ja markkinoinnissa. Hän on työskennellyt myös McDonald’s Suomen johtoryhmässä ja McDonald’sin pohjoismaisessa HR-organisaatiossa kehitystiimin johtajana. Nyt hän on ostanut itselleen sekä Rovaniemen että Tornion McDonald’s-ravintolat, jotka siirtyivät hänelle 1.10.2023. Rovaniemen Lampelan uuden Mäkkärin yrittäjänä hän aloittaa ravintolan avautuessa 22. joulukuuta.

”Yrittäjyys on ollut pitkäaikainen tavoitteeni. Nyt pohjoisen McDonald’s-ravintolat tarjosivat tähän hienon mahdollisuuden”, Vepsäläinen sanoo.

Suomen McDonald’s-ravintoloissa toimii Vepsäläisen aloitettua 11 McDonald’s-yrittäjää.

”Olemme todella iloisia voidessamme toivottaa McDonald’sissa jo vuosikymmenten ajan toimineen Maaritin lämpimästi tervetulleeksi yrittäjiemme joukkoon. Maaritin kädenjälki on näkynyt organisaatiossamme viime vuosina muun muassa laajassa sidosryhmäyhteistyössämme, hyvissä sijoituksissamme parhaita työpaikkoja arvioivissa listauksissa sekä tekemässämme koulutusyhteistyössä. Olen varma, että hän ja hänen tiiminsä tekevät erinomaista työtä myös Torniossa ja Rovaniemellä”, Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson sanoo.

Rovaniemen Lampelaan uusi McDonald’s-ravintola vuoden lopussa

Loppuvuodesta Rovaniemen Lampelaan avautuu maailman pohjoisin McDonald’s-ravintola. Se sijaitsee vilkkaasti liikennöidyn Nelostien vieressä ja tulee palvelemaan asiakkaita ympäri vuorokauden. Ravintolaan tulee pöytiintarjoilu, digitaaliset tilauskioskit, sisäleikkipaikka ja kahden tilauspisteen autokaista.

Franchise News 6.10.2023

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta