McDonald’s -ketju avaa kesällä kolme uutta ravintolaa Suomessa

McDonald’s -ketju investoi
tulevaan ja avaa tänä kesänä kolme uutta ravintolaa Suomessa. Ensimmäinen
ravintoloista avautui 1. kesäkuuta Pirkkalassa, toinen avautuu heinäkuussa
Turussa ja kolmas elokuussa Oulussa.
Korona-ajan poikkeustilanne on
vaikuttanut viime kuukausien ravintolatoimintaan, mutta myös poikkeustilanteen
aikana McDonald’s rakentaa tulevaa. Ensimmäinen kesän aikana avattavista
uusista ravintoloista avautui 1.6. Tampereen lähellä
Pirkkalassa, samalla kun kaikkien Suomen McDonald’s-ravintoloiden salit avattiin jälleen. McDonald’s-ravintoloiden määrä Suomessa kasvaa merkittävästi
lähivuosien aikana ja lisäksi McDonald’s jatkaa nykyisten ravintoloiden
kehittämistä ja laajentaa pöytiintarjoilun kaikkiin Suomen ravintoloihinsa.Suomen McDonald’sin toimitusjohtaja Olli Johansson kertoo, että: ”Kesällä avattavat Pirkkalan,
Turun ja Oulun ravintolat ovat erinomaisia esimerkkejä
McDonald’s-ravintoloista, jollaisia haluamme avata tulevaisuudessa lisää. ”Hyvät
liikenneyhteydet, autokaista, 24/7-aukiolo ja osaava henkilökunta tarjoavat
asiakkaillemme sujuvaa palvelua”, Johansson kuvailee.”Tässä poikkeustilanteessa
olemme erittäin iloisia siitä, että laajennusten sekä ravintoloiden uudistusten
myötä voimme tarjota työpaikan yhä useammalle suomalaiselle. Tulevina vuosina
Suomen McDonald’s tulee työllistämään satoja uusia työntekijöitä”, Johansson
jatkaa.McDonald’s työllistää Suomessa
2 800 työntekijää, joiden keski-ikä on noin 22 vuotta. McDonald’s-ketju tarjoaa
tänäkin kesänä kesätyötä noin 500 nuorelle.Nyt asiakkaat voivat jälleen jäädä ruokailemaan McDonald’s-ravintoloihin, kun kaikki Suomen McDonald’s-ravintolat avasivat maaliskuun lopulta lähtien COVID-19-viruksen leviämisen ehkäisemiseksi suljettuina
olleet ravintolasalinsa asiakkaille 1.6. ”Kun ravintolasalit ovat olleet
suljettuina, olemme palvelleet asiakkaita kotiinkuljetuksen, autokaistan ja
ruoan noutomahdollisuuden avulla minimoiden lähikontaktit.” Johansson sanoo. Hän kertoo poikkeusolojen osoittaneen sen, että ketju on pystynyt nopeasti mukauttamaan toimintansa. ”McDonald’sin
ruoat ovat tuoneet joustavuutta arkeen, ja olemme saaneet lisättyä
kotiinkuljetusmahdollisuuksia useissa ravintoloissa”, kertoo Johansson.
”Olen erittäin ylpeä koko
ketjumme henkilökunnasta ja siitä, miten he ovat palvelleet ravintoloissa
asiakkaitamme poikkeustilanteessa. Yhteisestä turvallisuudesta huolehtiminen on
kaikkein tärkeintä, ja ravintolasalien auettua jatkamme edelleen asiakkaiden
palvelemista minimoiden lähikontaktit. Varotoimenpiteillä pyrimme varmistamaan,
että McDonald’s-ravintoloissa on turvallista syödä ja työskennellä”, lisää
Johansson.