• Facebook
  • x
  • Linkedin

Suomen Franchising-Yhdistyksen uuden hallituksen puheenjohtajana jatkaa Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Heidi Stirkkinen

Suomen Franchising-Yhdistyksen (SFY) uusi hallitus valittiin syyskokouksessa marraskuussa. Järjestäytymiskokouksessaan 10.1.2023 SFY:n hallitus nimesi toistamiseen puheenjohtajakseen Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Heidi Stirkkisen ja varapuheenjohtajakseen Kiinteistömaailman liiketoimintajohtaja Mika Laurikaisen.

Järjestäytymiskokouksessaan SFY:n hallitus nimesi puheenjohtajakseen Kotipizza Groupin toimitusjohtajan, KTM Heidi Stirkkisen. Stirkkinen toimi SFY:n hallituksen puheenjohtajana myös vuonna 2022.

     

     SFY:n hallituksen puheenjohtaja:
     Heidi Stirkkinen, Toimitusjohtaja, Kotipizza Group Oyj

Stirkkinen on toiminut Kotipizza Groupin toimitusjohtajana 1.10.2021 alkaen. Sitä ennen hän työskenteli Kotipizza Groupin operatiivisena johtajana vuodesta 2017 lähtien. Ennen Kotipizzaa Stirkkinen toimi OBH Nordica- ja Tefal-brändejä edustavan Groupe SEB Finlandin maajohtajana sekä aiemmin Iittala Groupin myymäläketjun operatiivisesta toiminnasta vastanneena johtajana.


Varapuheenjohtajaksi yhdistyksen hallitus valitsi Kiinteistömaailma-ketjun liiketoimintajohtaja Mika Laurikaisen. Laurikainen toimi SFY:n hallituksen varapuheenjohtajana myös vuonna 2022.

     

     SFY:n varapuheenjohtaja: 
     Mika Laurikainen, Liiketoimintajohtaja, Kiinteistömaailma Oy

Laurikainen on kokenut franchising-liiketoiminnan johdon ja kiinteistökehittämisen ammattilainen, joka ennen Kiinteistömaailmaa työskenteli Suomen suurimpiin rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointitoimistoihin lukeutuvan Sitowisen toimialajohtajana. Laurikaisella on lisäksi yli 20 vuoden kokemus ketjuliiketoiminnan johdosta McDonaldsista, Restelistä ja PlusTerveys Oy:stä. Lisäksi hän on työskennellyt yrittäjänä ja konsulttina FranCon Franchise Consultingissa.SFY:N HALLITUKSEN JA HENKILÖKUNNAN MUUT JÄSENET VUONNA 2023 OVAT:

 

     Toiminnanjohtaja:
     Juha Vastamäki
     Suomen Franchising-Yhdistys


 

     Hallituksen jäsen:
     Nina Gromoff
     Varatoimitusjohtaja, Kehitysjohtaja
     Taloasema Oy

 

  

     Hallituksen jäsen:
     Joni Lappalainen
     Toimitusjohtaja
     Kotirinki Oy

 
 
 
     Hallituksen jäsen:
     Kati Litmanen
     Maajohtaja

     Subway® Suomi 

    Hallituksen jäsen: 
    Juho Selin
    Ketjupäällikkö
    Suomen Laatutakuu Palvelut Oy


Franchise News onnittelee uusia puheenjohtajia sekä muita SFY:n hallituksen jäseniä!

Franchise News 18.1.2023

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta