• Facebook
  • x
  • Linkedin

Uusi Robert`s Coffee -kahvila avautui Kajaaniin – yrittäjänä ravintola-alan osaaja ja kokenut yrittäjä Joonas Leppänen

Robert`s Coffeen tunnettuus ja hyvä brändi sai Joonas Leppäsen innostumaan Robert`s Coffee -yrittäjyydestä. Leppäsen pitkäaikainen kahvilahaave toteutuikin 15.6.2023 hänen aloittaessa Robert`s Coffee -yrittäjänä avaten uuden Robert`s Coffee-kahvilan Kajaaniin, aivan ydinkeskustaan kävelykadulle.


Uusi Robert`s Coffee -kahvila palvelee asiakkaitaan aivan Kajaanin ydinkeskustassa kävelykadulla.

Valmistauduttuaan 18 vuotta sitten kokiksi ravintola-alan koulusta Joonas Leppänen työskenteli ensin ravintoloissa ja myöhemmin pankkialalla. Seitsemän vuotta sitten, vuonna 2017 Leppänen perusti Kajaaniin sisustuksen -ja muodin erikoisliikkeen, jota Leppänen johtaa edelleen. Liikkeen yhteydessä toimii myös mm. Marimekon jälleenmyynti.

Leppäsellä oli jo pitkään ollut hautumassa haave omasta kahvilasta. Vaikka yrittäjyyskokemusta Leppäsellä oli jo kertynyt oman sisustuksen -ja muodin erikoisliikkeen myötä, oli hänelle silti päivän selvää, että kahvilaliiketoiminnan hän haluaisi aloittaa jonkin tunnetun brändin alla. Robert`s Coffeesta Leppäsellä oli muodostunut positiivinen kuva hyvämaineisena ketjuna.

Kun vielä selvisi, että Leppäsen sisustus -ja muodin erikoisliikkeen vierestä vapautui sopiva liiketila, Leppäsen päätös hakea Robert`s Coffee -yrittäjäksi vahvistui entisestään. Niin hän reilu vuosi sitten otti yhteyttä Robert`s Coffeen ketjujohtoon ja neuvottelujen tuloksena Leppänen aloitti Robert`s Coffee -yrittäjänä Kajaanissa 14.6.2023. Uusi Kajaanin Robert`s Coffee sijaitsee erinomaisella paikalla aivan ydinkeskustassa, kävelykadulla.


Päätös Robert`s Coffee -yrittäjäksi lähtemisestä on ollut oikea ja Leppänen kertoo kaiken sujuneen hyvin.”Olemme avauksen jälkeen hiljalleen lisänneet valikoimaa. Elokuussa koulujen alettua, otimme tarjontaan myös lounaan. Pikkujouluajan lähestyessä meidän on tarkoitus laajentaa aukioloaikoja niin, että kahvila palvelisi asiakkaita aina puoleen yöhön asti.”, Leppänen kertoo.

”Kaiken kaikkiaan voisi sanoa, että Robert`s Coffee:lle on selkeästi kysyntää täällä Kajaanissa, eikä täällä vastaavanlaisia kahviloita olekaan. Erinomainen sijainti, hyvät aukioloajat ja anniskeluoikeudet vastaavat erinomaisesti asiakkaiden tarpeisiin.”, Leppänen toteaa tyytyväisenä.


Franchise News 28.9.2023

Auktorisoidut yhteistyökumppanit

Katso uutisarkisto tästä

 
 
Franchise News - ajankohtaiset uutiset franchisingsektorilta